Harkemase Boys kondigt eerste verlengingen aan

Geplaatst op 16 januari 2019 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft met een aantal spelers overeenstemming bereikt over een langer verblijf op De Bosk. De verbintenis met Erick Jansema, Jesse Renken, Robert Stelpstra, Pier Veldman en Iloba Achuna wordt met een jaar verlengd. Jari Slort blijft nog zeker twee jaar op De Bosk.

Daarnaast was al bekend dat Berwout Beimers, Dennis van Duinen en Willem Huizing volgend jaar ook voor Harkemase Boys voetballen. Met hen was vorig jaar al overeenstemming bereikt over dit én volgend seizoen.

Trainer Tieme Klompe is blij met de verlengingen. “We hebben een goede en leuke groep. Het is mooi dat het nu zeker is dat een deel daarvan ook volgend jaar weer bij Harkemase Boys speelt.”

Van Tieme Klompe werd in december al bekend dat hij volgend jaar ook trainer is bij Harkemase Boys. Hij doet het goed in z’n eerste jaar bij de club: halverwege het seizoen staat Harkemase Boys zesde in de derde divisie met 29 punten.

Dinsdag maakte Harkemase Boys z’n eerste nieuwe aanwinst voor het komende seizoen bekend: Curty Gonzales komt over van ONS Sneek.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.