Aludon Pupil van de Week: Isa Jongeling

Geplaatst op 13 december 2018 | 1e elftal

Isa Jongeling is bij Harkemase Boys – DVS’33 de Aludon Pupil van de Week!

Isa is 8 jaar en speelt in de O9-1. In dat team is zij een robuuste en behendige verdediger! Isa heeft maar één grote hobby: voetballen. Haar favoriete speler is Jesse Renken en uiteraard heit Erich en de favoriete clubs van Isa zijn vv Harkemase Boys en Ajax. In het programmaboekje zaterdag geeft Isa haar voorspelling voor Harkemase Boys –DVS’33!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.