Tieme Klompe jaar langer bij Harkemase Boys

Geplaatst op 1 december 2018 | 1e elftal

Tieme Klompe is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Harkemase Boys. De 42-jarige oefenmeester is aan z’n eerste jaar bezig bij de nummer vijf van de Derde Divisie en heeft z’n contract met een jaar verlengd.

“Ik heb het de jongens verteld. De club heeft er een goed gevoel bij en ik ook”, vertelt Klompe. “En het is goed dat het al vroeg duidelijk is. Daar houd ik zelf in elk geval van. Op een gegeven moment moet je weten of je doorgaat of niet.”

Het was voor Klompe geen moeilijke beslissing. “Het was een keuze op gevoel. Ik vind het gewoon mooi hier. Ik heb het naar m’n zin, met de poten in de klei.”

Dat gevoel is wederzijds. “De samenwerking met Tieme is prettig”, zegt voorzitter Albertus Boonstra. “Hij past hier goed. Niet alleen als trainer, maar ook als persoon. De verlenging is bovendien goed voor de continuïteit van ons eerste elftal.”

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.