Maatschappelijke stage vv Harkemase Boys

Geplaatst op 29 november 2018 | Algemeen
Binnen onze mooie vereniging staan iedere week bijna 130 vrijwilligers klaar om de jeugdspelers van Harkemase Boys een kwalitatief hoogwaardige, maar vooral leuke jeugdopleiding aan te kunnen bieden. Extra hulp is natuurlijk altijd welkom. Daarom zoeken wij jeugdspelers die vanuit hun studie een zogenaamde “Maatschappelijke stage” mogen volgen. Wij kunnen deze stage namelijk aanbieden. Wij bieden je een leerzame ervaring aan als vrijwilliger bij jouw eigen Harkemase Boys, waar je nog studiepunten mee verdient ook.
Meld je aan bij het jeugdbestuur door een e-mail te sturen aan jeugdbestuur@harkemaseboys.nl.
Geef hierbij je voorkeur(en) aan voor 1 – of meer van de volgende activiteiten:
  1. Voorjaarsschoonmaak kantine en sportpark: onder het mom “vele handen maken licht werk” ga je met een groep vrijwilligers de kantine schoonmaken en/of onderhoudsklusjes doen op ons sportpark.
  2. Activiteitencommissie: De Activiteitencommissie van de Jeugdopleiding Harkemase Boys bedenkt de leukste activiteiten voor de jeugd (buiten het voetbal om). Wil je eens helpen bij een activiteit? Meld je aan!
  3. Meedraaien met een jeugdtrainer: Onze jeugdtrainers zijn blij met alle hulp om onze (m.n. jongere) jeugdspelers een leerzame – en leuke training te geven. Draai eens een training mee en ervaar zelf hoe leuk dat is.
  4. Pupillen-scheidsrechter: Ook voor onze jongere jeugdspelers zijn er iedere zaterdag scheidsrechters nodig. Meld je aan om eens een wedstrijd te fluiten en ervaar zelf hoe onze jongste spelertjes genieten.
  5. Overig: heb je zelf een goed idee voor een maatschappelijke stage, waarmee jij en Harkemase Boys elkaar kunnen helpen? We zien je idee graag tegemoet.
We hopen dat je een steentje bij wilt dragen!
Met sportieve groet,
Jeugdbestuur vv Harkemase Boys

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.