Aludon Pupil van de Week: Silke van der Bij

Geplaatst op 15 november 2018 | 1e elftal

Silke van der Bij is bij Harkemase Boys – Quick Boys de Aludon Pupil van de Week!

Silke is 8 jaar en speelt in de O9-2. In dat team is zij een verdediger met zeer veel aanvallende intenties! Silke heeft naast het voetbal nog een een aantal hobby’s: zwemmen, knutselen en rekenen. Haar favoriete speler is Berwout Beimers en de favoriete clubs van Silke zijn PSV en natuurlijk de eigen Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Silke haar voorspelling voor Harkemase Boys – Quick Boys!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.