Het gaat goed!

Geplaatst op 1 november 2018 | Jeugd

Bij vv Harkemase Boys zijn we in totaal met 28 volledige teams actief. Hiermee horen we bij de grotere verenigingen in de regio. Van deze 27 teams zijn er 21 teams actief binnen de sterk groeiende en bloeiende jeugdafdeling. Deze jeugdafdeling heeft een meerjarig beleidsplan ontwikkeld welke als kompas fungeert. Het geeft richting en bewaakt onze ambities. De gezonde omvang van deze jeugdafdeling zorgt voor “Wissigheid” om op vele gebieden een goede en plezierige jeugdopleiding te kunnen verzorgen.

Ruwweg kunnen deze teams worden verdeeld in 10 elftallen en 11 kleinere teams die op een kleiner veld acteren of alleen in training zijn. Binnen deze 10 jeugdelftallen zijn er inmiddels 3 meidenteams actief en in de onderbouw zien we een explosieve groei bij zowel de jongens als meisjes. Als gehele jeugdafdeling “Wurkje” we hard om iedere week kleine stapjes voorwaarts te zetten.

Dat naast veel “Wille” ook de sportieve groei is ingezet in goed zichtbaar op de actuele standen. Dat we zo nu en dan momenteel “Winne” blijkt ook! Op dit moment strijden JO19, JO17-1, JO17-2, MO17-2, JO15-1, JO15-2, JO13-1 en JO12 volop mee om de kampioenschappen in de diverse competities. De elftallen JO17-1, JO15-1 en JO13-1 hebben zelfs de mogelijkheid om naar de Hoofdklasse te promoveren!

Uiteraard is er nog veel ruimte voor verbetering en daar werken iedere week bijna 130 vrijwilligers bij de jeugdafdeling keihard aan. Op dit moment willen we toch ook even stilstaan bij dit mooie tussentijdse succes!

Helaas: we zitten vol. Stuur een email naar snertquiz@harkemaseboys.nl, dan zetten we je op de reservelijst.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.