Aludon Pupil van de Week: Siebe Spinder

Geplaatst op 5 oktober 2018 | 1e elftal

Siebe Spinder is bij Harkemase Boys – Achilles’29 de Aludon Pupil van de Week!

Siebe is 8 jaar en speelt in de O10-1. In dat team is hij een snelle en behendige rechtervleugelaanvaller! Siebe heeft naast het voetbal nog een een grote hobby: kickboksen. Zijn favoriete speler is Simon IJzerman en de favoriete club van Siebe is FC Barcelona. In het programmaboekje zaterdag geeft Siebe zijn voorspelling voor Harkemase Boys –Achilles’29!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.