Wederom ruime zege voor damesteam

Geplaatst op 3 oktober 2018 | dames

Ook in de tweede competitie wedstrijd zijn de dames erin geslaagd met ruime cijfers te winnen. VCR werd dinsdagavond met 7-1 naar huis gestuurd.

De dames beleefden een valse start. Al in de eerste minuten werd er niet attent gereageerd door de verdediging waardoor de spits van VCR de bal van lange afstand de bal over Wendy kon schieten. Na deze wake-up call draaiden de Harekieten snel om in een voorsprong. Na twee goals van Heleen werd duidelijk wie er de bovenliggende partij was. Door niet nauwkeirig met de kansen om te gaan kon de dames de score niet opvoeren. Op slag van rust schoot Nynke een prachtige vrije trap binnen, 3-1.

In de tweede helft begonnen de dames beter te combineren en kwam VCR niet verder dan 1 schot op doel. Door doelpunten van Nynke, Melissa en nog twee van Heleen kwam de eindstand uit op 7-1. Prima overwinning wat weer zelfvertrouwen geeft voor de clash tegen Houtigehage/t Fean komende zaterdag.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.