6 oktober: derde helft XXL

Geplaatst op 27 september 2018 | senioren

PARTY TIME!

Dan gaan we weer voor extra lange derde helft. Oftewel de derde XXL editie 2. Betekent: extra lang, extra veel en extra gezellig. De eerste editie van de XXL derde helft vorig jaar werd zeer goed ontvangen. Het leek ons daarom een prima plan om dit kunstje nog eens te herhalen.

De ingrediënten zijn simpel: goed eten, goed drinken en natuurlijk goede muziek. Onze huis chef-kok Jouke is met zijn supersmoker wederom van de partij. Daarnaast hebben voor de liefhebber een heuse cocktailbar geregeld. Als dat geen feest gaat worden! Maar natuurlijk zorgen we ook voor een gepast stukje muziek: een TOP DJ samen met de boys van SUITZ (bekend van onder live optredens bij Q Music).  Als dat geen feest gaat worden!

Tijdens deze derde helft XXL maken we tevens de winnaars van onze TOTO bekend. Loten kun je kopen (€1,50) bij leden van de Vrienden van Harkemase Boys (zie namen hieronder) en ingevuld inleveren vóór aanvang van de thuiswedstrijd op 6 oktober tegen Achilles ‘29 (14:30. Opbrengst is voor het vernieuwen van de hoofdtribune.

Dit alles kun je meemaken gratis en voor niets zaterdag 6 oktober vanaf een uurtje of 16:30. Zolang de feeststemming erin gaan we gewoon door. Tijdens deze middag en avond hebben verder nog enkele verrassingen in petto die we nog niet prijs kunnen geven maar die je ook zeker niet wilt missen. Dus tot 6 oktober!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.