REGIONALE MEIDENVOETBALSCHOOL VAN START!

Geplaatst op 21 september 2018 | Nieuws
Meisjesvoetbal leeft en ook bij vv Harkemase Boys merken we dit volop. Met ingang van dit seizoen komt ons MO17-1 team uit in de hoogste divisie van het landelijke damesvoetbal. Binnen de jeugdafdeling zijn op dit moment ca. 70 meiden actief en de verwachting is dat dit aantal de komende jaren alleen maar zal toenemen. Op dit moment zijn er 3 junioren teams actief bij vv Harkemase Boys (MO15-1, MO17-1 en MO17-2) met daarbij professionele en gediplomeerde veld- en keepertrainers.
Heb je talent of voetbal je gewoon lekker voor je plezier? Speel je bij de Boys of ergens anders? Geen probleem, we willen graag alle meiden in de regio in de gelegenheid stellen om eens per maand deel te nemen aan deze meidenvoetbalschool van vv Harkemase Boys. Het doel hiervan is om alle deelnemers met plezier deel te laten nemen aan een aantal hoogintensieve trainingsvormen. Dit alles onder begeleiding van ervaren trainers én speelsters van ons MO17-1 team op het hoofdveld van vv Harkemase Boys.  De meidenvoetbalschool wordt mogelijk gemaakt door de supersponsoren van de jeugdafdeling van vv Harkemase Boys
Aanmelden kan via het emailadres meiden@harkemaseboys.nl. Geef je naam, geboortedatum, woonplaats en evt. voetbalclub op waar je nu speelt.
Schrijf je snel in voor 1 oktober want want VOL=VOL!
Met sportieve groet,
Damescommissie vv Harkemase Boys

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.