Aludon Pupil van de Week: Wout Spinder

Geplaatst op 21 september 2018 | 1e elftal

Wout Spinder is bij Harkemase Boys – Eemdijk de Aludon Pupil van de Week!

Wout is 8 jaar en speelt in de O10-1. In dat team is hij een rappe rechtervleugelaanvaller! Wout heeft maar 1 grote hobby en dat is voetbal. Zijn favoriete speler is Jari Slort en de favoriete club van Wout is de eigen Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Wout zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Eemdijk!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.