Boys Beker Busreis: praktische info

Geplaatst op 20 september 2018 | 1e elftal

Volgende week dinsdag is het zover! Op dinsdag 25 september gaan we met een volle bus naar Hillegom, waar Harkemase Boys het in de KNVB Beker opneemt tegen Koninklijke HFC. De bus vertrekt op 16:30 vanaf sportpark De Bosk. Probeer allemaal om 16:15 al aanwezig te zijn!

In de bus is gekoeld drinken te koop voor een euro per blikje. (Het gekoeld drinken wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door AJ Catering, die ons koelboxen leent! Dank hiervoor!) Neem zelf een broodje/versnapering mee voor in de bus, maar maak er geen vijfgangenmenu van Probeer dus ’s middags al warm te eten.

Met het bestuur is afgesproken om een limiet te zetten op het aantal alcoholische drankjes de heenreis. Er wordt dan ook maar 3 blikjes per persoon verkocht. Het meenemen van eigen drank is niet toegestaan!

Het wordt een mooie reis met bovendien een quiz en een leuke prijs! De busreis wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Harkemase Boys, de Supportersvereniging, de Sponsorgroep en het bestuur.

Voorn, tijdens en na de wedstrijd komen de nodige sfeeracties langs het veld, maar wat dat is houden we nog even geheim!
Voor vragen kun je contact opnemen met Martin van der Meulen: 06 12 05 76 21.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.