Uitslagen en foto’s senioren zaterdag 15 september

Geplaatst op 16 september 2018 | Algemeen

Wederom een bijzonder geslaagde zaterdag. Het eerste elftal wist de derby tegen ONS te winnen en staat met 9 punten uit 4 wedstrijden op een fraaie derde plaats.

Ook feest in Kollum waar ús twadde door een uitstekende 2-3 overwinning op VV Kollum 1 de eerste plek in de poule pakte en daarmee VV Kollum, VV Opende en VV Harkema Opeinde onder zicht wist te houden. Het team van trainer Sjoerd Jan Eppinga kan zich nu opmaken voor de knock-out fase.

ONS SNEEK – HARKEMASE BOYS : 1-2

Verslag en samenvatting elders op onze site

VV KOLLUM 1 – HARKEMASE BOYS 2 : 2-3

Verslag elders op onze site.

HARKEMASE BOYS 3 – BUITENPOST 2: 0-19

Minder vrolijke gezichten op De Bosk waar een uitgeblust derde elftal niet bij machte was een wervelend VV Buitenpost 2 met o.a. ex boys speler Pieter Henstra in de geledingen te stoppen. De roodhemden wisten de score nog net onder de 20 te houden.

HARKEMASE BOYS 4 DOOR NAAR VOLGENDE RONDE

Ook De Bôge zal de bekerloting in de gaten gaan houden: door een overwinning van TFS 1 op Harkema Opeinde 2 kan de volgende ronde het vierde elftal van Harkemase Boys niet meer ontgaan.

It fiifde mag nog hopen op volgende ronde.

Na een 1-3 overwinning in en tegen Kootstertille 2 is het fiifde nog afhankelijk van de andere inhaal wedstrijden.

Kootstertille begon sterk aan de wedstrijd. Met een jonge ploeg werd vroeg druk gezet en combineerde het goed. It fiifde wist er echter redelijk goed onderuit te voetballen. Zo werd een counter via een steekpass van Richard de Jong op waarde geschat door Leen Koops, hij schoot beheerst binnen. De Tille zette steeds meer druk waardoor er ook meer ruimte voor it fiifde kwam. Via aanval met Rudy Schuilenburg en Richard de Jong kwam wederom Leen Koops vrij voor de keeper. In twee instanties werd het 0-2. Kootstertille kreeg ook nog een paar kansen. Na een kluts via Piet Melles schoot de spits echter op de uitkomende Johan Groen, die prima redde.

Na rust gaf Kootstertille vol gas. Maar met de routine van o.a Jan en Jannes Kooistra en Wierd de Haan kwam ut fiifde niet echt in problemen. Een goede voorzet van Jan Kooistra werd knap binnen gekopt door Jelle Boorsma, 0-3! It fiifde kreeg daarna nog kansen op meer door kansen voor o.a. Sander Wijnsma en Gerard Bouwer. De eindstand werd echter 1-3. Een afgeslagen corner werd opnieuw voorgezet en de spits liep weg bij Rudie Schuilenburg, waardoor de spits binnen schoot.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.