Uitslagen en foto’s senioren 8 september

Geplaatst op 9 september 2018 | Algemeen, zaterdag in beeld

Gisteren beleefden we een succesvolle zaterdagmiddag; zowel het eerste, vierde als vijfde elftallen wisten hun wedstrijden in winst om te zetten. Het tweede won afgelopen donderdag al tegen VV Opende 1 in het bekertoernooi.

Voor zowel de dames (3-5 verlies) als de 35+++ers (2x winst, 2x verlies bij het toernooi in Opende afgelopen vrijdag) zijn er nog wat puntjes op de i te zetten.

Harkemase Boys 1 – VVOG 1 | 4 -1

Verslag en samenvatting elders op de site van Harkemase Boys.

Harkemase Boys Vr 1- Drachtster Boys  | 3 – 5

De dames van Harkemase Boys speelden een uitstekende eerste helft waar het op 1-0 kwam via Heleen. Na de 1-1 van Drachtster Boys was het weer Heleen die na een prima steekbal van Melissa Hoekstra de 2-1 kon binnenschieten. Heleen wist voor rust zelfs de derde goal nog te maken. Ruststand 3-2.

Na rust was het de beurt aan de Drachtsters die in 45 ook 3 x wisten te scoren waardoor het uiteindelijk met 3-5 won. Coach Olijve was kort en krachtig in haar conclusie: ‘Eerste helft goed, twadde helft minder. Conditiedinkje’.

Harkemase Boys 4 – Harkema Opeinde 2 | 2 – 0

Om 14:30 uur werd er door scheidsrechter Lubbert Boersma gefloten voor het begin van de wedstrijd. Al snel bleek de Bôge de bovenliggende partij te zijn voor vandaag. Het balbezit was grotendeels voor de roodhemden en de grotere kansen waren ook voor de thuisploeg.

Na zo’n half uur kon de 1-0 voorsprong worden genoteerd nadat een corner bij de eerste paal goed werd binnengewerkt door de inlopende Richard Spinder. Na deze voorsprong bleven ook de overige speelminuten in de 1ste helft in het voordeel van Harkemase Boys.

De 2de helft vervolgde Rense Kooistra de wedstrijd voor Richard Spinder. Na zo’n 10 minuten in de 2de helft bleek deze wissel een goudhaantje te zijn voor de Bôge. Vanaf zo’n 25 meter schoot Rense namelijk de bal prachtig in de linker bovenhoek van de goal. Onhoudbaar en dus een 2-0 voorsprong.

Harkema Opeinde kon geen vuist bieden en wist ook niet verder te komen dan 1 schot op doel vanaf de 16 meterlijn. Keeper Johan Groen wist deze bal echter met niet al te veel moeite onschadelijk te maken. Daar er geen goals meer werden gemaakt kon na 90 minuten terecht een 2-0 overwinning worden genoteerd voor de Bôge.

De bekerpoule is voor de Bôge met deze wedstrijd voorbij aangezien Drachtster Boys 6 zich lijkt te hebben teruggetrokken uit het bekeravontuur. Wie er als eerste zal eindigen in de bekerpoule zal afhangen van de wedstrijd die Harkema Opeinde 3 nog tegen TFS 2 zal spelen.

 

Harkemase Boys 5 – Harkema Opeinde 3 | 4-2

Een wedstrijd met twee gezichten. Harkema Opeinde kwam in de eerste 45 minuten op een 0-2 voorsprong en dacht de buit al binnen te hebben. Dat was even buiten de vechtlust van de fiifdementalisten gerekend. Die wisten de achterstand middels 4 doelpunten in een terechte overwinning om te buigen.

35+++ers roemloos ten onder in Opende

In voorbereiding op de naderende competitie speelden de 35+++ers afgelopen vrijdag in Opende een toernooi, gesponsord door Allert Pol. Deze was zelf ook aanwezig en had in zijn kielzog een paar ex-profs meegenomen zodat zijn team dit toernooi ook won.

Ook tegen Opende wist Harkemase Boys niet te winnen, maar het spel tegen VV Surhuisterveen en GSVV was goed genoeg voor 2x winst zodat de biertjes en snackjes na de tijd met een goed gevoel naar binnen konden gewerkt. Op naar de competitie waar het doel duidelijk is: kampioen worden.

 


 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.