Aludon Pupil van de Week: Ryan Spinder

Geplaatst op 6 september 2018 | 1e elftal

Ryan Spinder is bij Harkemase Boys – VVOG de Aludon Pupil van de Week!

Ryan is 8 jaar en speelt in de O11-1. In dat team is hij een dynamische aanvallende middenvelder! Ryan heeft maar 1 grote hobby en dat is voetbal. Zijn favoriete speler is Dennis van Duinen en de favoriete club van Ryan is Ajax. In het programmaboekje zaterdag geeft Ajax zijn voorspelling voor Harkemase Boys – VVOG!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.