Uitslagen en foto’s senioren 1 september

Geplaatst op 3 september 2018 | 1e elftal

ODIN ’59 1 – Harkemase Boys 1

Harkemase Boys 1 liep in Heemskerk tegen het eerste verlies aan. De wedstrijd was niet goed, maar aanvankelijk waren de beste kansen wel voor Harkemase Boys. Toch kwam ODIN’59 na een klein uur spelen, min of meer uit het niets, op voorsprong. Na de 1-0 was de thuisploeg sterker en een kwartier voor tijd scoorde ODIN opnieuw. Robert Stelpstra bracht vijf minuten voor tijd de spanning terug, maar dichterbij kwam Harkemase Boys niet meer.

—-

Harkema Opeinde 1 – Harkemase Boys 2

De dorpsderby eindigde onbeslist. Harkemase Boys begon niet goed aan de wedstrijd en zag Harkema Opeinde door een bekeken kopbal van Hille Postma op 0-1 achterstond komen. De Boys namen daarna het heft in handen en kwam via een eigen doelpunt van Harkema Opeinde op gelijke stand. Ondanks het betere spel werd dat uiteindelijk in een sportieve derby ook de eindstand.

—-

TFS 2 – Harkemase Boys 4

Een wedstrijd die eindigde zoals hij begon: 0-0. TFS was vooral in de beginfase dichtbij een doelpunt, maar keeper Groen wist van geen wijken. Zoals wel vaker kwam de diesel van de Bôge langzaam op gang: in de tweede helft resulteerde dit ook wel in kansen maar de brilstand bleeft de volle 90 minuten op het scorebord staan. Een uitslag waar zowel De Bôge mee kon leven.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.