Noureddine Boutzamar per direct speelgerechtigd voor Harkemase Boys

Geplaatst op 1 september 2018 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft zich kort voor het verstrijken van de deadline nog versterkt met Noureddine Boutzamar. De middenvelder komt over van SC Cambuur, waar hij jarenlang in de jeugd speelde.

Vorig seizoen was Boutzamar nog aanvoerder van de Cambuurbeloften. Inmiddels traint hij al enkele weken mee bij Harkemase Boys. In de voorbereiding deed de linksbenige middenvelder bovendien mee in een oefenwedstrijd.

De 24-jarige Boutzamar is een dynamische speler en komt uit de regio, namelijk Tijnje. De afgelopen weken heeft Boutzamar gesprekken gehad met verschillende clubs uit de Eerste en Tweede Divisie. Hij kiest er nu toch voor om bij Harkemase Boys te blijven, vanwege het goede gevoel dat hij heeft overgehouden aan de afgelopen weken.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.