35+++ pakken tweede prijs in Twijzel

Geplaatst op 18 juli 2018 | 35 plus

De 35+++ers pakten afgelopen zaterdag op het uitstekend georganiseerde en sterk bezette Chris Kruijze toernooi een verdienstelijke tweede plaats.

Na in de poulewedstrijden tegen de vrienden van SC Kootstertille te hebben gewonnen, werd daarna de thuisploeg na een aanvankelijk moeilijke start alsnog opzij gezet.

In de finale name De Boys het op tegen VV Buitenpost waar onder andere ex Harkemase Boys speler Robin Huisman de Jong meespeelde. Het werd een spannende finale. VV Buitenpost had goed naar het WK gekeken: wachtte rustig af wat komen ging en wist na een paar kansen van Harkemase Boys zelf via Huisman de Jong bij de eerste goede kans direct keeper Veenstra te verschalken.

De Boys speelden daarna vol op de aanval, kreeg ook nog wel kansen maar had pech dat Buitenpost een keeper met 8 handen had meegenomen die ongelogen waar 3 100% kansen in 3 seconden wist te pareren.

Toen Buitenpost net voor het eindsignaal de 2-0 nog wist te maken geloofden de +++ers geloofden het toen wel. De jacuzzi’s, de BBQ en koude biertjes lonkten. De teleurstelling werd vrij rap en overtuigend weggedronken en wat restte was een bijzonder geslaagde en gezellige middag bij SC Twijzel.

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.