KNVB-Beker: thuis tegen De Dijk, eventuele tweede kwalificatieronde uit

Geplaatst op 7 juli 2018 | 1e elftal

Harkemase Boys speelt in de 1e kwalificatieronde van de KNVB-Beker een thuiswedstrijd tegen De Dijk. De club uit Amsterdam is een zondagclub, maar speelt in het seizoen 2018/2019 voor het eerst op zaterdag. Net als Harkemase Boys komt De Dijk komend seizoen uit in de Derde Divisie. Harkemase Boys – De Dijk wordt gespeeld op zaterdag 18 augustus.

De winnaar van die wedstrijd speelt in de 2e kwalificatieronde een uitwedstrijd tegen de winnaar van Zaanlandia – Achilles’29. Zaanlandia werd vorig seizoen kampioen in de 2e klasse A zondag en haalde in de districtsbeker de kwartfinale. Voor Achilles’29, vorig jaar gedegradeerd uit de Tweede Divisie, geldt hetzelfde als voor De Dijk: van oorsprong een zondagclub, maar komend seizoen spelend in de Derde Divisie zaterdag. De tweede kwalificatieronde is op woensdag 22 augustus.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.