Zaterdag loting TOTO KNVB beker

Geplaatst op 5 juli 2018 | 1e elftal

Harkemase Boys komt dit seizoen weer uit in de TOTO KNVB Beker. Aanstaande zaterdag om 10.00 uur gaan in totaal zeventig amateurclubs, waaronder Harkemase Boys in de kokers voor de loting van de twee kwalificatierondes.

Namens bekerhouder Feyenoord zal Ridgeciano Haps en competitieplanner Timo Reessink de loting verrichten, op de KNVB Campus. De loting van de TOTO KNVB Beker met Harkemase Boys wordt live uitgezonden op totoknvbbeker.nl.

De halvefinalisten uit de districtsbekers (24) en de derdedivisionisten (34) zijn geplaatst voor de eerste kwalificatieronde. De teams uit de Tweede Divisie, (12, zonder de periodekampioenen die al geplaatst zijn voor het hoofdtoernooi) zijn zeker van een plek in de tweede kwalificatieronde. Op de foto die is bijgevoegd staan alle deelnemende ploegen voor zaterdag.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.