Harkemase Boys versterkt zich met aanvaller Jong PEC Zwolle

Geplaatst op 8 juni 2018 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft voor volgend seizoen vleugelspits Jochem van Putten vastgelegd. De 21-jarige Van Putten komt over van het beloftenteam van PEC Zwolle en is een rechteraanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan.

“Ik ben heel blij met mijn overstap naar Harkemase Boys”, zegt Van Putten. “Ik heb lang bij PEC Zwolle gespeeld: begonnen in de D-junioren en nu heb ik net twee jaar in de beloften achter de rug. Ik wil nu gaan studeren en dat combineren met voetballen in de Derde Divisie.” Van Putten had meer opties, maar koos dus toch voor Harkemase Boys: “Het verhaal van de club en van trainer Tieme Klompe was heel duidelijk en eerlijk. Als ik wil spelen, dan moet ik dat zelf afdwingen. Bovendien spreken zijn ideeën van voetbal mij enorm aan. Ik zie er naar uit om te mogen beginnen bij deze mooie club.”

De Technische Commissie is blij met de komst van Van Putten. “Hij is een snelle en technische aanvaller, die graag een man passeert. Daarnaast heeft Jochem een goede voorzet en zelf ook scorend vermogen. Hij is dus veelzijdig en dat is precies wat we zoeken”, aldus Hans Kuik.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.