Harkemase Boys JO11-3 ongeslagen kampioen!

Geplaatst op 26 mei 2018 | Algemeen, Jeugd

Zaterdagochtend was dé hamvraag of het team van Willem en Fokke de zegetocht door het noorden kon vervolgen. Afgelopen weken was er steeds gewonnen, maar ging het moeizamer dan in het begin van de competitie. Maar de blikken in de ogen van de heren en dames stonden zeer vastberaden bij het verzamelen op de Bosk. Friese Boys was het doel en prooi voor deze dag.

Na de aftrap in Kollumerzwaag was het duidelijk dat Harkemase Boys het betere van het spel had en een killermentaliteit had meegenomen die alleen maar kon leiden naar een overwinning. Door de spanning werd er later dan het vertoonde spel verdiende de 1-0 gescoord. Siette kopte deze prachtig binnen na een geweldige corner van Anna. De ban was gebroken en Harkemase Boys bleef maar scoren, wat leidde tot een 6-0 ruststand.

De tweede helft begon met een uitbraak van Friese Boys, keeper Nando toonde met een katachtige redding dat er voor Friese Boys bar weinig in zat vandaag. Strak afjagen gecombineerd met goed voetbal zorgde voor een uitbreiding van de voorsprong van 8-1. Toen werd het tijd voor het verdedigingsblok van Wieko, Jan en Alida om de aanval te bemannen. Dit drietal liet zien dat ze van vele markten thuis zijn en ook voorin hun mannetje/vrouwtje staan. Diverse aanvallen en nog een prachtige goal van Alida zorgde voor een 11-1 eindstand. Met 10 overwinningen uit 10 wedstrijden een geweldig kampioenschap welke bij de ruim aanwezige fans zorgde voor dik pikefel en schorre stemmen.

Gefeliciteerd team en trainers met deze unieke prestatie!

Scoreverloop:

1-0 Siette
2-0 Anna
3-0 Anna
4-0 Jacob
5-0 Jacob
6-0 Sem

7-0 Siette
7-1 Friese Boys
8-1 Alida
9-1 Sem
10-1 Sem
11-1 Jacob

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.