Aludon Pupil van de Week: Jarno Hansma

Geplaatst op 24 mei 2018 | 1e elftal

Jarno Hansma is bij Harkemase Boys – ASWH de Aludon Pupil van de Week!

Jarno is 9 jaar en speelt in de O9-1. In dat team is hij een sierlijke rechtsbuiten! Vissen met de werphengel en voetbal zijn de grote hobby’s van Jarno. Zijn favoriete speler is Erick Jansema en de favoriete club van Jarno is uiteraard Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Jarno zijn voorspelling voor Harkemase Boys – ASWH!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.