Harkemase Boys MO17 in landelijke Divisie

Geplaatst op 20 mei 2018 | Jeugd, Nieuws

Komend seizoen neemt vv Harkemase Boys, als enige voetbalclub in Noord Nederland, deel aan de landelijke competitie voor speelsters onder 17. De nieuwe Divisie MO17 is een volgende stap in de ontwikkeling van het meidenvoetbal in Nederland en biedt talentvolle en ambitieuze speelsters in deze leeftijdscategorie een plek om zich verder te ontwikkelen. De Divisie MO17 is het hoogste niveau wat er in deze leeftijdscategorie kan worden gespeeld en vv Harkemase Boys is dan ook verheugd dat het één van de clubs is die deel gaat nemen aan deze competitie. Deze ontwikkeling sluit aan bij de ambities die de vereniging heeft uitgesproken rondom meisjes- en damesvoetbal.

De afgelopen maanden is er volop gewerkt aan het verbeteren van de organisatie rondom meisjes- en damesvoetbal. De nieuwe damescommissie gaat voortvarend en slagvaardig te werk met de zeer succesvolle Meiden Talentendag als mooi hoogtepunt tot nu toe. Sietze van der Weij maakt deel uit van deze damescommissie en ziet in dit alles de typische Boys aanpak terug “Het is prachtig om van dichtbij mee te maken hoe dit alles in zeer kort tijdsbestek weer georganiseerd en ingeregeld wordt. Dit is vv Harkemase Boys op zijn best. Korte lijnen, goede communicatie en daadkrachtig handelen. Mei ús allen binne wy ien!”

Komende weken zal geprobeerd worden om de gewenste meisjesselecties vorm te geven. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rondom het meisjes- en damesvoetbal.

De voorlopige indeling:

– DZC’68 (Doetinchem)
– FC Eindhoven
– Eldenia (Arnhem)
– Harkemase Boys
– HHC Hardenberg
– Huizen
– De Kempen
– De Meern
– OJC Rosmalen

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.