Voorlopig programma Familiedag 2018

Geplaatst op 15 mei 2018 | Algemeen

9 juni is het weer zover: de Familiedag 2018 als gezellige seizoensafsluiting bij Harkemase Boys. Uiteraard zijn alle vrijwilligers. sponsoren, supporters, heiten, memmen, broers, zussen, pakes en beppes van harte welkom! Er worden diverse activiteiten georganiseerd met daarbij voor ieder wat wils!

In de ochtend starten we met een uitgebreid programma voor alle jeugdleden. Voetvolley, voethonkbal en een mini-circuit staan op het programma. In de middag kunnen de O19, dames en overige senioren deelnemen aan het 5×5 voetbaltoernooi. Tussendoor kan er ge-kratje-trapt worden en staat de bekende snelheidsmeter weer opgesteld. Wie schiet het record van 108 km/uur van Frans Hoekstra aan diggelen? Rond klokslag vier uur de wedstrijd tussen Oud-Harkemase Boys tegen het huidige/nieuwe eerste elftal. Bij de “oudjes” maken onder andere Oebele Schokker, Robin Huisman de Jong, Klaas Schotanus, Willem Brouwer, Jacob de Vries, Frans Hettema hun opwachting. Ook “De Kooi” en “Skippy” zijn van de partij!

De gehele dag zijn er speelattributen voor de jeugd opgesteld en vanaf een uur of vier begint de muzikale omlijsting met medewerking van Radio Decibel. Zoals ieder jaar wordt er uitgebreid stilgestaan bij de verkiezing Speler van het Jaar en de Vrijwilliger van het Jaar. Ook wordt er op passende wijze afscheid genomen van de spelers die onze vereniging gaan verlaten.

Kortom: een druk programma, veel activiteiten, een gezellig en drukbezet hoofdveld en in het gezelschap van veel vrienden en bekenden. We hopen een ieder terug te zien op zaterdag 9 juni aanstaande!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.