Aludon Pupil van de Week: Jan de Vries

Geplaatst op 12 mei 2018 | 1e elftal

Jan de Vries is bij Harkemase Boys – Jong Almere City de Aludon Pupil van de Week!

Jan is 10 jaar en speelt in de O11-3. In dat team is hij een betrouwbare “leaste mon”! Tekenen, gitaarspelen en voetbal zijn de grote hobby’s van Jan. Zijn favoriete speler is Johnny de Vries en de favoriete club van Jan is Feyenoord. In het programmaboekje zaterdag geeft Jan zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Jong Almere City!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.