MEIDENTALENTENDAG HARKEMASE BOYS

Geplaatst op 27 april 2018 | Algemeen

In navolging van de reeds aangekondigde plannen van vv Harkemase Boys organiseert de vereniging op woensdag 16 mei een eerste talentendag op sportpark De Bosk. Onder leiding van “mister sc Heerenveen” Maarten de Jong en Dana Philippo (speelster vrouwenteam van sc Heerenveen) zullen de trainers van vv Harkemase Boys een gevarieerde trainingsavond organiseren voor alle meisjes van 6 t/m 16 jaar. Zowel leden van vv Harkemase Boys als ook niet leden zijn van harte welkom om deze training te volgen.

Er wordt deze gehele avond intensief maar bovenal met plezier getraind  en de speelsters kunnen nader kennismaken met de aanwezige trainers en onze voetbalvereniging. vv Harkemase Boys breidt het meisjesvoetbal verder uit en is op zoek naar talentvolle speelsters voor nieuw te vormen meisjesteams met de ambitie om op hoog niveau te voetballen. Wie weet speel je volgend seizoen in het mooie roodwitte shirt op sportpark De Bosk!

Na afloop van de training mogen er handtekeningen worden gevraagd of kun je uitgebreid op de foto met Maarten de Jong en Dana Philippo.

Aanmelden voor deze trainingsavond kan via het mailadres meiden@harkemaseboys.nl. Geef bij de aanmelding je naam woonplaats en geboortedatum op. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Jos Miedema – 06 15262182.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.