Aludon Pupil van de Week: Cejay Nicolai

Geplaatst op 27 april 2018 | 1e elftal

Cejay Nicolai is bij Harkemase Boys – Jong FC Twente de Aludon Pupil van de Week!

Cejay is 10 jaar en speelt in de O11-2. In dat team is hij als keeper de rots in de branding! Spelen op de cornet en voetbal zijn de grote hobby’s van Cejay. Zijn favoriete speler (keeper in dit geval) is Erick Jansema en de favoriete club van Cejay is Ajax. In het programmaboekje zaterdag geeft Cejay zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Jong FC Twente!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.