Aludon Pupil van de Week: Wieko van Kammen

Geplaatst op 12 april 2018 | 1e elftal

Wieko van Kammen is bij Harkemase Boys – Spijkenisse de Aludon Pupil van de Week!

Wieko is 9 jaar en speelt in de O11-3. In dat team is hij een betrouwbare vleugelverdediger. Op de trampoline springen en voetbal zijn de grote hobby’s van Wieko. Zijn favoriete voetballer is Jesse Renken en de favoriete club van Wieko is uiteraard vv Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Wieko zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Spijkenisse!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.