Stelpstra verlengt, Van Hezel vertrekt

Geplaatst op 9 april 2018 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft met Robert Stelpstra overeenstemming bereikt voor nog een seizoen op De Bosk. Jorco van Hezel vertrekt daarentegen.

Stelpstra, momenteel bezig met zijn derde seizoen bij de Boys, is content met zijn verlenging: “Helaas ben ik een lange tijd geblesseerd geweest, maar de laaste weken word ik steeds fitter. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn niveau van voor de blessure weer ga halen. Het gesprek met Technische Commissie heeft daaraan meegeholpen. Ze hebben vertrouwen uitgesproken in mijn kwaliteiten en willen graag met mij verder, dus we waren er snel uit.”

Met de verlenging van Stelpstra liggen er inmiddels vijftien spelers uit de huidige selectie vast voor volgend seizoen. Daarnaast is Jari Slort voorlopig de enige nieuwkomer.

Jorco van Hezel vertrekt na drie seizoenen bij Harkemase Boys. “Ik heb een geweldige tijd bij deze club gehad”, vertelt de veelzijdige linkspoot. “Ik heb me bij Harkemase Boys altijd thuis gevoeld en werd hier gewaardeerd als speler en persoon. Een absoluut hoogtepunt is het kampioenschap in 2016. En ook de periodetitel vorig jaar was een mooie prijs. Helaas kom ik dit jaar te weinig aan spelen toe. Dat is jammer, want ik heb ontzettend genoten van het spelen op De Bosk en de sfeer rondom thuiswedstrijden. Hopelijk spelen we nog negen mooie wedstrijden.”

Van Hezel gaat op zoek naar een nieuwe club. Daarbij wensen we hem veel succes. Wie weet komen we elkaar in de toekomst nog eens tegen.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.