Aludon Pupil van de Week: Jacob Terpstra

Geplaatst op 30 maart 2018 | 1e elftal

Jacob Terpstra is bij Harkemase Boys – Quick Boys de Aludon Pupil van de Week!

Jacob is 9 jaar en speelt in de O11-3. In dat team is hij een begaafde spits die zijn doelpunten meepikt. Cornet spelen, voetballen en gamen zijn de grote hobby’s van Jacob. Zijn favoriete voetballer is Dennis van Duinen en de favoriete club van Jacob is uiteraard vv Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Jacob zijn voorspelling voor Harkemase Boys – Quick Boys!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.