Eerste aanwinst Harkemase Boys

Geplaatst op 24 maart 2018 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft de eerste aanwinst voor volgend seizoen binnen. Jari Slort, momenteel spelend bij tweedeklasser NEC/Delfzijl, komt de gelederen versterken.

Slort is een 20-jarige aanvaller, die een voorkeur heeft als buitenspeler, maar ook ervaring heeft als linksback. Zijn voetbalverleden ligt onder andere in de jeugd van FC Groningen en Be Quick 1887. Bij NEC/Delfzijl is Slort momenteel bezig aan zijn tweede seizoen.

“Twee maanden geleden werd ik benaderd door Harkemase Boys, nadat ze mij een aantal keer hebben zien spelen bij NEC/Delfzijl”, vertelt Slort. “Ik zie het als een groot compliment dat ze mij hebben gezien en benaderd. Dat geeft wel aan dat ik op de goeie weg ben. Naast Harkemase Boys werd ik ook benaderd door een aantal BVO’s, om een aantal trainingen te gaan volgen. Mijn komst naar Harkema werd versneld omdat ik werd uitgenodigd bij de wedstrijd tegen ACV. Toen heb ik een gesprek gehad met de technische commissie en tijdens dat gesprek werd er veel duidelijk. Ik hield er een heel goed gevoel aan over en voor mij was de keuze uiteindelijk vrij eenvoudig. Momenteel woon ik nog in Delfzijl, maar het is de bedoeling dat ik vanaf volgend schooljaar in Groningen ga wonen om te gaan studeren.”

De technische commissie is content met de aanwinst: “Jari is een snelle en wendbare speler, die op meerdere posities voorin uit de voeten kan. Daarnaast is hij leergierig en wil hij graag investeren in zichzelf.”

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.