Kaartverkoop Red & White Party

Geplaatst op 8 maart 2018 | Vrienden van Harkemase Boys

Hoogste tijd voor een goed feest na deze veel te lange winter!

Zoals aangekondigd staat 17 maart de Red&White Party op het programma en natuurlijk wil je dat niet missen dus scoor snel een ticket!

Hoe?

Leden van de Vrienden van Harkemase Boys hebben gratis toegang tot dit spektakel. Leden kunnen zelf een kaartje bemachtigen bij een van de bestuursleden van de Vrienden, donderdagavond in kantine óf aanstaande zaterdag voor de thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen of schiet ons even aan na de wedstrijd. Ben je nou geen donateur van de Vrienden? Dan betreuren wij dat ten zeerste, maar natuurlijk mag je op ons feestje komen. Koop een kaartje voor maar vijf euro’s! Dat mag ook donderdag in de kantine bij een van de bestuursleden en aanstaande zaterdag voor aanvang van de wedstrijd. We houden jullie op de hoogte indien er meerdere verkoop- en afhaalmomenten komen.

Ga maar vast op zoek naar de leukste rood- witte combinaties! Reminder: rood- en witharigen krijgen een special suprise..

Groet van de Vrienden van Harkemase Boys

Anne H, Jan Geert S, Pieter V, Jeroen S, Jan Hilko M, Jolanda de P, Henk P en Frans H.

 

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.