Klein verlies in oefenduel tegen HHC Hardenberg

Geplaatst op 7 maart 2018 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft dinsdagavond in een oefenduel met HHC Hardenberg een nipt verlies geleden: het werd 2-1 voor de tweededivisionist.

In een leuke eerste helft waren er kansen voor beide teams, die nagenoeg op volle sterkte aantraden. Erick Jansema voorkwam met een aantal goede reddingen en met hulp van lat en paal een treffer van HHC. Aan de andere kant zagen Jesse Renken en Robert Stelpstra ook hun inzetten gekeerd worden. Kort voor rust kopte Jan Hooiveld de Friezen op voorsprong tegen z’n oude club.

Na rust was HHC sterker. Jouke Bosje redde eerst nog op een inzet van Vincent Schmidt, maar na twintig minuten spelen in de tweede helft viel de gelijkmaker toch: Rob van der Leij schoot hard raak. Schmidt zette HHC een klein kwartier voor tijd op 2-1. Daar bleef het bij.

Aanstaande zaterdag speelt Harkemase Boys eindelijk z’n eerste thuiswedstrijd van 2018. Jong FC Groningen komt op bezoek. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

HHC Hardenberg – Harkemase Boys: 2-1 (0-1) 45. Jan Hooiveld 0-1, 65. Rob van der Leij 1-1, 78. Vincent Schmidt 2-1

Harkemase Boys: Erick Jansema (46/Jouke Bosje); Jesse Renken, Berwout Beimers (46/Erich Jongeling), Kellian van der Kaap, Jim de Leeuw (72/Berwout Beimers); Kevin Mennega (46/Jorco van Hezel), Dennis van Duinen, Henny Bouius; Jan Hooiveld (46/Tom Boezerooy), Robert Stelpstra (46/Yannick Kaluzi), Pier Veldman (46/Ezra Schrijver)

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.