Harkemase Boys biedt koploper een helft lang goed partij

Geplaatst op 25 februari 2018 | 1e elftal

In de eerste helft was Harkemase Boys beter dan koploper Spakenburg, maar dat konden de Friezen niet in de score uitdrukken. Na rust kwam de thuisploeg snel op voorsprong en daarna liep Harkemase Boys achter de feiten aan.

Spakenburg – Harkemase Boys 3-0 (0-0): 50. Mike Vreekamp 1-0, 63. Tom Oostinjen 2-0, 80. Kees Tol 3-0

Opstelling Spakenburg: Leon ter Wielen; Giovanni Gravenbeek (81/Sten Vreekamp), Barry Beijer, Tom van der Neut, Guido van Rijn; Tom Oostinjen (74/Bert Steltenpool), Mike Vreekamp, Tom Menting; Kees Tol, Philip Ties, Jasper Waalkens (68/Youri Koelewijn)

Opstelling Harkemase Boys: Erick Jansema; Jesse Renken, Kellian van der Kaap, Berwout Beimers, Simon IJzerman (84/Jim de Leeuw); Kevin Mennega (76/Yannick Kaluzi), Dennis van Duinen, Henny Bouius; Pier Veldman, Jan Hooiveld (64/Robert Stelpstra), Ezra Schrijver

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.