Jan Hooiveld nog een jaar bij Harkemase Boys

Geplaatst op 17 februari 2018 | 1e elftal

HARKEMA – Jan Hooiveld heeft voor een jaar bijgetekend bij Harkemase Boys. De 30-jarige aanvaller heeft het prima naar zijn zin Harkema. ,,Na een aantal maanden dat ik hier speel had ik voor mezelf al de intentie om te blijven’’, vertelt de Assenaar. ,,Het gesprek dat ik heb gehad met de technische commissie was open en eerlijk en dat maakte de keuze om te blijven niet moeilijk, we hebben een jong elftal, maar op het veld merk je daar weinig van en het plezier spat er vanaf’’, aldus Hooiveld. Voor zijn komst naar Harkemase Boys speelde de spits achtereenvolgens voor HHC, Achilles 1894, ACV en WKE. Morgenmiddag treft hij dus veel bekenden op sportpark De Bosk wanneer Harkemase Boys aantreedt tegen zijn oude club ACV uit zijn woonplaats Assen.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.