Harkemase Boys JO9-4G neemt 3 punten mee uit Drachtster Peen

Geplaatst op 10 februari 2018 | Algemeen, Jeugd

Als briesende mustangs vlak voor een rengalop over de prairie stonden onze jongens en 2 leendames zaterdagochtend klaar op het parkeerterrein van De Bosk. Het nieuwe voetbalseizoen werd aangevangen tegen ONT JO9-4. Vanaf de aftrap de was het duidelijk dat Harkemase Boys de lakens uitdeelde op het veld. Met mooie combinaties werd de thuisspelende ploeg regelmatig met de rug strak tegen de muur gedrukt. Toch kwam de equipe van Frans en Bote onverdiend op 1-0 achterstand. Marcel trok de stand gelijk met een mooi afstandsschot naar 1-1. ONT had echter een geweldige keeper die onze spelers keer op keer dwars zat. Na een eerste helft met prachtig voetbal ging Harkemase Boys onverdiend naar de kleedkamer met een 2-1 achterstand.

Na rust had Frans enkele tactische omzettingen gedaan. Onze jongens en dames gingen verder waar ze gebleven waren en dat was in vol galop op naar het doel van de tegenstander. Snel na het startschot maakte Wout na een solo 2-2. Soms hebben ploegen alle geluk van de wereld. ONT was hier het schoolvoorbeeld van, hun derde kansje was meteen hun 3e doelpunt. Weer niet te houden door de verder sterk keepende Sven. Helaas was de 3-2 achterstand de nieuwe realiteit. Met goed opbouwend spel van achteruit door Jesse, Marcel en prachtig middenveldspel van Isa, Ruben en Wout en Silke in de spits werden de rugjes van ONT tegen de muur gehouden. Met de 3-3 van de voet van Wout kwam de dikverdiende overwinning weer in het zicht. De kansen van Harkemase Boys waren daarna weer niet op 1 hand te tellen. Uiteindelijk zorgde Isa met een echt Jongelingschot voor de dikverdiende overwinning.

Spelers en trainers gefeliciteerd met deze overwinning en de mooie wedstrijd!

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.