Harkemase Boys trapt 13e Poiesz Jeugd Sponsor Actie af

Geplaatst op 6 februari 2018 | Algemeen, Jeugd

Ook dit jaar proberen we, samen met Poiesz Supermarkten, wederom een groot succes te maken van de Poiesz Jeugd Sponsor actie. We gaan proberen om voor de jeugdafdeling vv Harkemase Boys zoveel mogelijk sponsormunten te verzamelen zodat we de faciliteiten voor onze jeugd nog meer kunnen verbeteren. Al voor het 13e jaar achtereen zetten vrijwilligers van vv Harkemase Boys zich actief in om deze actie voor zowel de Poiesz maar uiteraard ook voor onze eigen jeugdleden tot een groot succes te maken!

Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijgen klanten één Jeugd Sponsor Munt en deze kan via de bekende kokers gedoneerd worden aan één van de deelnemende lokale verenigingen, waaronder dus vv Harkemase Boys. Iedere week zijn er ook extra aanbiedingen die zelfs nog meer munten kunnen opleveren! Deze munten worden uiteindelijk verzilverd in een “echte” sponsorbijdrage van de Poiesz en deze opbrengsten kunnen we als jeugdafdeling goed gebruiken!

De Jeugd Sponsor Actie start op maandag 12 februari en eindigt op zaterdag 7 april en duurt in totaal 8 weken. De komende weken kan er ook online gestemd worden op onze vereniging en we gaan proberen om hier hoge ogen te gooien uiteraard! Daarnaast zullen we wekelijks via Social Media de Poiesz-voor-de-Boys aanbiedingen promoten die extra munten kunnen opleveren.

vv Harkemase Boys trapt de Poiesz Jeugd Sponsor actie in Harkema af en zal vrijdag 16 februari tussen 16:00 en 20:00 uur als eerste vereniging aanwezig zijn in het Poiesz-filiaal te Harkema. Een aantal jeugdleden en vrijwilligers zullen deze middag en avond aanwezig zijn in de supermarkt en gaan proberen zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen!

We hopen op massale steun van onze jeugdleden, ouders, familie en vrienden!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.