27 januari zaaltoernooi O15 junioren voor het goede doel

Geplaatst op 25 januari 2018 | Algemeen

Deze winter wordt er door de jeugd van Harkemase Boys meerdere malen per week getraind en gevoetbald in de diverse zalen in de regio. Zaterdag 27 januari (9:00 t/m 12:00 uur) a.s. is sporthal De Fûgelkamp wederom het decor voor een onderling zaaltoernooi voor de O15-1 en O15-2 junioren. Maar deze uitvoering is een beetje bijzonder…

Het toernooi wordt georganiseerd door ‘ús eigen’ Renze van der Meulen (speler 2e elftal en trainer O15) en zijn mede-student Peter van der Molen. Beide heren zitten in het tweede jaar van hun ALO-opleiding (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) aan de Hanzehogeschool te Groningen. Renze probeert de komende maanden zijn TC3 trainersdiploma te behalen. Onderdeel van deze opleiding is het organiseren van een sportevenement met daaraan vastgekoppeld een goed doel. Beide heren hebben gekozen om het PZ Team te ondersteunen. Tijdens het toernooi is er de gelegenheid om te doneren voor dit goede doel.

PZ is de afkorting voor Peter Zaal. Peter overleed in 2013 aan de gevolgen van kanker en vrienden en familie hebben hierna de stichting PZ Team opgericht waarmee de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag wordt gesteund. Dankzij Ronald McDonald Huizen zijn ouders altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis.

We hopen op ieders aanwezigheid en bijdrage!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.