Aludon Pupil van de Week: Jeffrey Kolthof

Geplaatst op 18 januari 2018 | 1e elftal

Jeffrey Kolthof is bij Harkemase Boys – DVS’33 de Aludon Pupil van de Week!

Jeffrey is 8 jaar en speelt in de O9-1. In dat team is hij een nuttige speler die bij voorkeur aan de linkerzijde van het veld speelt. Buiten spelen, voetballen en gamen zijn de grote hobby’s van Jeffrey. Zijn favoriete voetballer is Jim de Leeuw en de favoriete (Friese) clubs van Jeffrey zijn sc Heerenveen en uiteraard vv Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Jarno zijn voorspelling voor Harkemase Boys – DVS’33!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.