Harkemase Boys wint doelpuntrijk oefenduel bij Urk

Geplaatst op 6 januari 2018 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft zaterdag op bezoek bij Urk een doelpuntrijk oefenduel gewonnen. Op sportpark De Vormt werd het in 120 minuten voetbal 3-5.

Urk kwam na twintig minuten spelen op voorsprong. Erick Jansema keerde de eerste inzet van Riekelt Nentjes nog, maar diezelfde Nentjes schoot in de rebound alsnog raak. Daarna was het woord aan Jan Hooiveld. Hij kopte binnen tien minuten drie keer raak, op aangeven van achtereenvolgens Berwout Beimers, Tom Boezerooy en Jesse Renken.

In het tweede blok van veertig minuten vergrootte Berwout Beimers met een heerlijke knal aanvankelijk de voorsprong voor de Harkiten, maar in korte tijd maakte Urk het weer spannend. Klaas Kramer kopte raak uit een hoekschop en bijna direct na de daaropvolgende aftrap zorgde Jelle de Boer zelfs voor de 3-4.

De koude, laatste veertig minuten leverden nog een treffer op. Ezra Schrijver, die daarvoor met een vrije trap al de paal had geraakt, gleed een voorzet van Yannick Kaluzi binnen. Maar belangrijker: spits Robert Stelpstra maakte zijn rentree. Hij maakte zijn eerste minuten van het seizoen.

Scoreverloop: 20. Riekelt Nentjes 1-0, 22. Jan Hooiveld 1-1, 29. Jan Hooiveld 1-2, 31. Jan Hooiveld 1-3, 54. Berwout Beimers 1-4, 57. Klaas Kramer 2-4, 58. Jelle de Boer 3-4, 113. Ezra Schrijver 3-5

Opstelling Harkemase Boys: Erick Jansema (81/Jouke Bosje); Jesse Renken (41/Jim de Leeuw, 85/Youri ter Arkel), Kellian van der Kaap (111/Kevin Mennega), Youri ter Arkel (81/Johnny de Vries), Simon IJzerman (81/Jesse Renken); Tom Boezerooy (41/Yannick Kaluzi), Kevin Mennega (81/Pier Veldman), Johnny de Vries (41/Jorco van Hezel), Pier Veldman (41/Ezra Schrijver); Berwout Beimers (81/Tom Boezerooy), Jan Hooiveld (81/Robert Stelpstra)

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.