Harkemase Boys woensdag in poulefase DHW Achtkarspelencup

Geplaatst op 25 december 2017 | 1e elftal

Harkemase Boys komt ook dit jaar weer in actie op het toernooi om de DHW Achtkarspelencup. Komende woensdag (27 december) spelen de Harkiten de poulefase. Harkemase Boys treedt met de volgende spelers aan in sporthal De Fûgelkamp: Jordy Seepma, Albert Veenstra, Geert van der Meulen, Toby Sietzema, Renze van der Meulen, Remco van der Ploeg, Oetse Veenstra en Gerben Veenstra. Leider van de ploeg is Jouke Elzinga.

In poule B speelt Harkemase Boys tegen Oostergo, Drogeham, Birdaard en Friese Boys. De twee beste teams van de poule gaan door naar de finaleavond, die op 30 december in de Surventohal in Surhuisterveen is. Dit is het programma van woensdag in poule B:

18:45Harkemase BoysOostergo
19:06BirdaardFriese Boys
19:27DrogehamHarkemase Boys
19:48OostergoBirdaard
20:09Friese BoysDrogeham
20:30Harkemase BoysBirdaard
20:51OostergoFriese Boys
21:12BirdaardDrogeham
21:33Friese BoysHarkemase Boys
21:54DrogehamOostergo

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.