Opnieuw verlies voor ineffectief Harkemase Boys

Geplaatst op 17 december 2017 | 1e elftal

Harkemase Boys heeft 2017 afgesloten met een nederlaag tegen DOVO. Net als in de vorige twee wedstrijden tegen Spijkenisse en ONS Sneek kreeg de ploeg van Henk Herder voldoende kansen, maar gingen de punten naar de effectievere tegenstander. DOVO kwam tien minuten voor tijd op voorsprong via een rake vrije trap van Roy Bakkenes. Twee minuten later besliste Joshua Patrick het duel. De fraaie treffer van Berwout Beimers in de laatste minuut was voor de statistieken.

Later meer.

Scoreverloop: 81. Roy Bakkenes 0-1, 83. Joshua Patrick 0-2, 90. Berwout Beimers 1-2

Opstelling Harkemase Boys: Erick Jansema; Jesse Renken, Kellian van der Kaap, Jens Jurn Streutker, Jim de Leeuw (71/Tom Boezerooy); Kevin Mennega, Dennis van Duinen, Johnny de Vries (56/Henny Bouius); Pier Veldman (74/Jorco van Hezel), Jan Hooiveld, Berwout Beimers

Opstelling DOVO: Rodney Ubbergen; Enrico Patrick (88/Mauro Peters), Bas Mooij, Nando Wormgoor, Mitchell de Zwart (54/Justin van Groen); Ariën Bakkenes, Marley Berkvens, Roy Bakkenes, Leon Toonen; Joshua Patrick, Quincy Arends

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.