Aludon Pupil van de Week: Jarno Kootstra

Geplaatst op 14 december 2017 | 1e elftal

Jarno Koostra is bij Harkemase Boys – DOVO de Aludon Pupil van de Week!

Jarno is 10 jaar en speelt in de O11-2. In dat team is hij een sierlijke linkermiddenvelder die geregeld gevaarlijk voor het  vijandelijke doel verschijnt. Voetballen en gamen zijn de grote hobby’s. Zijn favoriete voetballer is Henny Bouius en de favoriete club van Caecilius is natuurlijk Harkemase Boys en in Nederlandse Eredivisie is dat Ajax. In het programmaboekje zaterdag geeft Jarno zijn voorspelling voor Harkemase Boys – DOVO!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.