JO9-4 wint derby van Harkema Opeinde JO9-2

Geplaatst op 10 december 2017 | Algemeen, Jeugd

Door de hele regio waren diverse jeugdwedstrijden afgelast. Gelukkig kon de derby tussen Harkemase Boys JO9-4 en Harkema Opeinde JO9-2 doorgaan. Om 8.45 op de natte kunstsprieten trapten de teams af. Zonder de vaste krachten keeper Kees en Ruben welke ziek waren, beterschap mannen! Beide ploegen streden vanaf de eerste minuut om iedere centimeter. Na 7 minuten was het Harkemase Boys die de ban brak. Na een mooie uitbraak maakte Wout 1-0. Kort hierop trok Harkema Opeinde de stand gelijk. Een door richting veranderd schot was onhoudbaar voor gelegenheidskeeper Jesse. Harkemase Boys antwoordde hierop met een de 2-1 via een aanval over rechts met Wout als eindstation.

Na de welkome warme thee is de rust ging de ploeg van trainer Frans en leider Bote voortvarend uit de startblokken. Marcel en Wout maakten er 3 en 4-1 van. Ook de gasten lieten zien dat ze harrekietenbloed hebben en stroopten de mouwen nogmaals op wat resulteerde in de 4-2. Hierna gaf Harkemase Boys in de slotfase nog 1 keer gas, Stefan Ishan en Lieke namen de regie op het middenveld waardoor Marcel en Sven de eindstand op 6-2 wisten te zetten.

Gefeliciteerd team!

 

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.