F2 Kansloos in Drachten

Geplaatst op 10 december 2017 | Algemeen, Jeugd

Gistermiddag was er weinig te halen voor Harkemase Boys JO9- in Drachten. Kansloos was het tegen het F2 van VV Drachten.

De wil was er wel bij De Boys maar Drachten had domweg een beter team, en omdat de vechtlust die we zo graag terug willen zien slechts bij vlagen de kop op stak was het een zaterdagochtend om snel te vergeten.

Dat doen we niet met de najaarsreeks, die gisteren met deze wedstrijd eindigde. F2 presteerde daarin naar behoren: met 3 verliespartijen en daarnaast louter overwinningen en nog deelnemend in de beker kan het leider/trainersduo Reinsma-Prins eigenlijk alleen maar tevreden zijn. Trainingsopkomst is super, de progressie is bijna wekelijks waar te nemen en het spelplezier druipt er soms van af. Genoeg om naar uit te kijken dus voor 2018!

Maar eerste spelen we nog een wedstrijd komende woensdag, thuis tegen WTOC. Aanvang 18.15 uur, plaats van handeling is het kunstveld op Sportpark De Bosk en inzet is een plaatsje in de volgende ronde van de beker.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.