Zes verlengers bij Harkemase Boys

Geplaatst op 2 december 2017 | 1e elftal
Bart de Groot, Jens Jurn Streutker, Berwout Beimers, Pier Veldman, Dennis van Duinen en Kellian van der Kaap blijven bij Harkemase Boys.
De Technische Commissie is verheugd te vermelden dat Berwout Beimers, Dennis van Duinen en Kellian van der Kaap allemaal met twee jaar hebben bijgetekend. Voor de drie spelers is dit het eerste seizoen in Harkema en ze voelen zich enorm thuis op De Bosk. “Ik heb twee korte gesprekken gehad met de Technische Commissie”, vertelt Beimers. “We waren er snel uit en ik ben blij dat ik ook de komende twee seizoenen hier mag spelen.”
Voor Van Duinen geldt hetzelfde: “Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Toen de Technische Commissie bij mij kwam voor een gesprek, wist ik voor mezelf al dat ik wilde blijven. Dus toen het voorstel op tafel kwam om voor twee jaar te tekenen, twijfelde ik ook geen moment”, aldus Van Duinen.
Voor Van der Kaap was het afwachten hoe de stap zou zijn van de A-junioren naar de Derde Divisie: “Het is voor mij een grote stap geweest, maar ik vind dat ik op de goede weg ben en ik hou me wel staande. Ik pak best veel minuten en hoop dat ik deze lijn door kan trekken.”
Pier Veldman, die eveneens bezig is aan zijn eerste seizoen op De Bosk, heeft voor een jaar bijgetekend met een optie voor nog een seizoen. “Vanuit de Technische Commissie is veel vertrouwen uitgesproken ondanks mijn langdurige blessure. Voor mij was de keuze om te verlengen geen lastige”, aldus een opgewekte Veldman. “De afgelopen wedstrijden heb ik mijn eerste minuten gemaakt in de competitie en hoop dat ik de komende wedstrijden meer minuten kan maken om mijn kwaliteiten te laten zien.”
Daarnaast zijn ook Bart de Groot en Jens Jurn Streutker komend seizoen te bewonderen bij de Boys. De twee centrale verdedigers zijn gelukkig in Harkema. “Vorig seizoen is er een stuk ervaring vertrokken en er zijn jonge spelers voor teruggekomen, maar ik moet zeggen dat ze het goed oppakken. Ze zijn leergierig en willen graag”, geeft aanvoerder Bart de Groot aan.
Doelman Erick Jansema en rechtsback Jesse Renken hadden al een verbintenis voor het volgende seizoen. Daarmee liggen er nu acht spelers vast voor volgend seizoen. De komende periode staan er nog gesprekken gepland met een aantal spelers van de selectie.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.