Aludon Pupil van de Week: Caecilius de Groot

Geplaatst op 30 november 2017 | 1e elftal

Caecilius de Groot is bij Harkemase Boys – ONS Sneek de Aludon Pupil van de Week!

Caecilius is 9 jaar en speelt in de O9-2. In dat team is hij een sterke verdediger die geregeld mee inschuift om de aanval te ondersteunen. Voetballen is eigenlijk zijn enige grote hobby en dat vinden we niet erg uiteraard 😉 Zijn favoriete voetballer is Erick Jansema en de favoriete club van Caecilius is natuurlijk Harkemase Boys. In het programmaboekje zaterdag geeft Caecilius zijn voorspelling voor Harkemase Boys – ONS Sneek!

harkema_aludon_pupil_van_de_week

Aludon
Aludon produceert en bewerkt al 20 jaar aluminium extrusie profielen tot halffabricaten en/of aluminium eindproducten. Aludon loopt voorop in aluminium, of het gaat om een klein of een groot aluminium profiel, bij Aludon weten ze er het juiste eindproduct van te maken. Naast de vestiging van Aludon in Drachten, bewerkt Aludon ook aluminium in Echt (Limburg). Kijk op www.aludon.nl voor meer informatie over de bewerking van aluminium profielen.

free

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.