Begin januari: Harkemase Boys Darts 2018!

Geplaatst op 29 november 2017 | Algemeen

Het is inmiddels bijna niet meer weg te denken: begin januari Harkemase Boys Darts! De vierde editie is net als de vorige jaren op twee verschillende dagen. Spelers de O13- en O15-teams (C- en D-jeugd) van Harkemase Boys kunnen op vrijdagavond 5 januari een pijltje gooien. Een dag later is het toernooi voor de volwassenen (B-junioren en ouder).

Aanmelden voor het darttoernooi van de volwassenen kan zoals altijd weer door het formulier op harkemaseboys.nl/darts in te vullen. Tot en met 6 december hebben leden van Harkemase Boys voorrang. Daarna gaat de inschrijving voor iedereen open. We hebben een capaciteit voor maximaal 64 deelnemers. De inleg is vijf euro. Het inschrijfgeld gaat in de prijzenpot, die wordt verdeeld onder de vier beste darters. We beginnen met een poulefase. Omdat het vorig jaar lang duurde bij sommige poules, bestaan die poules dit jaar uit maximaal 4 spelers. Na de poulefase gaan de beste darters door naar de winnaarsronde om te strijden om de hoofdprijzen. De rest hoeft niet te treuren, want ook in de verliezersronde zijn mooie prijzen te winnen. Zoals jullie gewend zijn. Later komen we op de site nog met een overzicht van wat er precies te winnen is.

Spelers in de D-pupillen (O13) en de C-junioren (O15) van Harkemase Boys kunnen zich aanmelden via de leiders. Ook spelers uit de MO17 doen mee aan het jeugdtoernooi. De deelname aan het darttoernooi bij de jeugd is gratis. Ook hier zijn er weer mooie prijzen te winnen en voor alle deelnemers is er een aandenken. Vorig jaar waren sommige deelnemers na een wedstrijd al uitgeschakeld. Dat voorkomen we deze keer: iedereen speelt dit jaar meerdere wedstrijden!

Wat?
Harkemase Boys Darts, editie 4

Wanneer?
Vrijdag 5 januari vanaf 18:00 uur (jeugd)
Zaterdag 6 januari vanaf 19:00 uur (volwassenen)

Waar?
Kantine Harkemase Boys

Prijzen?
Genoeg! Denk aan de felbegeerde wisselbeker en de heerlijke vleespakketten bij het toernooi voor volwassenen, en de gul gesponsorde prijzen bij de jeugd. We zijn de laatste prijzen nog aan het regelen. Zodra alles duidelijk is, communiceren we het op onze website!

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.