Henk Herder bezig aan laatste seizoen bij Harkemase Boys

Geplaatst op 24 november 2017 | 1e elftal

Henk Herder verlaat Harkemase Boys na het eind van dit seizoen. De 50-jarige hoofdtrainer is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen op De Bosk.

“Ik heb genoten van de afgelopen anderhalf jaar met mooie sportieve hoogtepunten”, vertelt Herder, “maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging.” In zijn eerste seizoen won Herder met Harkemase Boys een periodetitel in de Derde Divisie. Dit seizoen bezet de ploeg met fris voetbal een knappe derde plek.

Harkemase Boys betreurt dat Herder na dit seizoen vertrekt, maar respecteert zijn keuze. “We wensen hem veel succes bij de volgende stap in zijn carrière en hopen hem nog regelmatig terug te zien op De Bosk”, vertelt voorzitter Albertus Boonstra.

Gebruik Facebook om te reageren...

Deel De Boys met je vrienden...

Comments are closed.